У київському арт-просторі «Мольфарня» Денис Богуш презентував міжнародний проект «Козак – Характерник»

21 лютого в київському арт-просторі «Мольфарня» керівник міжнародного проекту «Козак – Характерник» Денис Богуш представив свою авторську книгу «Козак -Характернік, або таємна наука діда Архипа» і озвучив цілі міжнародного проекту.

«І книга, і проект мають на меті розвинути ідентичність, показати світові, що нація українців сильна і незалежна, а самим українцям – що у нас є свої національні герої, якими слід пишатися», – сказав Денис Богуш.

Таких зустрічей буде кілька: перша буде присвячена темі хто такі характерники, на другій зустрічі говоритимуть про Козака Мамая, Сяянні і як побачити невидимий світ, на третин повідають про таємниці сну і інших вимірах, на четвертій будуть проводитися роботи з часом, перетворення і енергетичні практики, на ній розкажуть про тварини діапазони і змінені стани свідомості. На фінальній зустрічі буде обговорюватися Богаркан – танець зі смертю, розширення і звуження свідомості, воля і доля.

«Козак-Характерник» – це проект, який включає в себе книгу, проведення конференцій, фільм і онлайн-ігри.

Головна мета проекту- відродити пам’ять роду, традиції української нації та посилити реальну картину світу України.

Завдання проекту-підняти тему героїв козаків-характерників, розгорнути інформаційну кампанію до того стану, щоб діти хотіли бути схожими на козаків-характеріков, а не на бетменів, супермен, мушкетерів і т.п.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *